reklam
reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Maltepe’yi ziyaret etti

Eklenme Tarihi: 30 Ağustos 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 133187

İSTANBUL

Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Maltepe Girne Mahallesinde bulunan Maltepe Spor Kompleksindeki İlçe Müdürlüğü ve Girne Gençlik Spor’u ziyaret ettiler.
Maltepe İlçe Müdürü Şahin Ayrım ‘dan yakın zamanda hizmete giren ve Maltepe Yalıspor’un da antrenman yaptığı Spor Salonu hakkında detaylı bilgi alan Bakan Bak, yine salonda antrenman yapan Maltepe Yalıspor’lu sporcularla da  tek tek ilgilendi. 
Daha sonra tesislerin yanında bulunan Maltepe Amatör Spor Kulüplerinden Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret ederek futbol antrenmanı yapan sporculara düdükle komut vererek penaltı atışları yaptırdı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcularla birebir ilgilenerek ve onlarla hasbıhal ederek ziyarette Maltepe’ li sporcuların  gönlünü fethetti. 
Ömer Şahinoğlu ve Ali Kaya  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a Bilgi Verdiler 
Maltepe İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin Ayrım ile birlikte turuncu yeşilli kulübün tesislerini ziyaret eden Bak, futbol okulu öğrencileri ve velilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı Cevdet Şahinoğlu, Bak’a kulüpleri hakkında bilgi verirken ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.  
Gazetemize ziyaret hakkında bilgi veren Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı Cevdet Şahinoğlu şunları söyledi.
“Sporun her kademesinde bulunmuş bir kişinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine gelmesinin, ülkemiz adına büyük bir  şanstır. Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı olarak ve kulübümüz olarak her türlü işbirliğine ve göreve hazırız. 
Bu anlamlı ziyarette; Maltepe’de Sporumuzun şiddetten, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması adına, Maltepe spor kulüpleri ile bakanlık arasında işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikirler ön plana çıktı. Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı  olarak nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın ziyaret ettiği diğer bir kulüp de Maltepe Yalıspor idi. Maltepe Yalıspor’u antrenmanda ziyaret eden, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sporcularla tek tek ilgilendi.  Maltepe Yalıspor’un başkanı Ali Kaya ziyaret hakkında şunları söyledi. 
“Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Dr. Osman Aşkın Bak, Altyapı ve A Takım antrenmanımıza sürpriz bir ziyaret yaparak bizleri onurlandırmıştır. Bu sürpriz ziyarette biz de; takımımız hakkında, voleybol hakkında ve Maltepe’deki amatör sporların durumu hakkında bilgi verdik.
Gençlik ve Spor Bakanımız sporcularımızla tek tek ilgilendi. Yeni bakanımızın sporun her kademesinde bulunması ve bu noktaya kadar gelmesi büyük bir şanstır. Gerçi; önceki bakanımız da sporla çok ilgilendi. Sporun gelişmesi için gerekenleri yapmaya gayret gösterdi. Şimdiki bakanımızdan da; sporun gelişmesi için gerekenleri yapacağına olan inancımız tam.  Maltepe Yalıspor Kulübü Başkanı  olarak nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam