reklam
reklam

Çiçeği burnunda anneler buluşuyor

Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2017, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 136603

İSTANBUL

Güzel bir yuvanın temellerini atan çiftler, bir süre sonra sevgilerini daha da perçinleyecek ve mutlu yuvalarına dahil olacak bir bebeğin hayallerini kurar ve kısa sürede bir evlada sahip olmak isterler. Bir kaç ay sonra planladıkları gibi bir yavrunun yuvalarına dahil olacağı haberini aldıktan sonra büyük heyecan başlar. Annelerin bu ilk deneyimi olacaktır ve bilmedikleri konular hakkında bilgilenmek isterler. Önce deneyimli büyüklerinden ve akrabalarından destek alan anne adaylarımız ayrıca sosyal medya üzerinden de kendileri gibi bebek bekleyen anneler ile iletişime geçerek bilgilerini paylaşmaktadırlar. 
Böyle bir etkinlikte Beşiktaş Belediyesi tarafından 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde Sanatçılar Parkı - Etiler’de düzenlenecek.
Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreçler konusunda bilgilenmek, bebek bakımı ve çocuk gelişimi konusunda uzmanlardan görüş almak, deneyimlerini paylaşmak isteyen genç anneler ve anne adayları Beşiktaş Belediyesi’nin Annebilirse ile birlikte düzenlediği Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde bir araya gelecek.
30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde Sanatçılar Parkı - Etiler’de düzenlenecek bu özel etkinlikte doktorlar ve uzmanlarla söyleşiler, anne ve babalara yönelik eğitici paneller, seminer ve atölyeler,  çocuk ve bebeklere yönelik eğlenceli yarışmalar, oyunlar ve çeşitli sürprizler yer alacak. 
Beşiktaş Belediyesi’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde annelere ve ailelere yönelik hizmet veren pek çok kurum da standlarında gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle katılacak. 
Annebilirse, anne adaylarına doğum ve doğum sonrasında karşılaşabilecekleri zorluklar en aza indirebilmek ve bu süreci daha bilinçli, keyifli ve sakin geçirmelerine destek olmayı amaç edinmiş sosyal girişimdir. Konusunda uzman danışmanlar (Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Psikolog ve Beslenme Uzmanı) ile çalışmaktadır. Dört ana başlık altında hizmet sunmaktadır: Doğum Öncesi Eğitim Programı, Emzirme Danışmanlığı, Doula/Doğum Destekçisi, Evde Bebek Hemşiresi. Eğitimde fırsat eşitliğine inanan Annebilirse ayrıca siteye üye olan annelere isme özel kişiselleştirilmiş bilgi içerikli e-bültenlerle destek vererek farklılaşmaktadır.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam