reklam
reklam

Aytaş ailesinin mutlu günü

Eklenme Tarihi: 23 Ağustos 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 434392

İSTANBUL

Gebze ve Darıca'nın tanınan isimlerinden Aytaşlar Gümrük Müşavirliği'nin sahibi iş adamı Külhan Aytaş'ın oğlu Avukat Burak Aytaş ile Burdur'un saygın ailelerinden Çavuşoğulları Bur-Ak Yem A.Ş'nin sahibi Şükrü Ürküt'ün kızı Avukat Zülal Ürküt geçtiğimiz günlerde Şekerpınar La Terra Restaurant'ta gerçekleşen düğün merasimi ile dünya evine girdiler. 
Düğüne Kocaeli Baro Başkanı Gökçe de Katıldı 
Çiftin mutlu günlerinde Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, AK Parti Gebze ve Darıca Meclis Üyeleri, Erzurum Dernekleri Dernek başkanları, Diriliş Ertuğrul dizisinde  oynadığı oba beyi karakteriyle adından söz ettiren sinema ve dizi oyuncusu Hanifi Koç , Özoğuz İnşaat sahibi Mahmut Oğuz ve oğlu Harun Oğuz ile Türkiye'nin birçok ilinden gelen iş adamları genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programlarının olması sebebiyle çelenk göndererek genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Damadın babası Külhan Aytaş, düğünde konukları ile yakından ilgilenirken, düğüne katılan ve katılamayarak çelenk ve çiçek göndererek yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.
Burhan Topal Türküleriyle Coşturdu 
Erzurumlulara yakışır bir düğün organize eden Külhan Aytaş'ın oğlu Burak'ın düğününde Erzurum Başbarı Ekibi muhteşem bir gösteri sergilerken, ünlü sanatçı Burhan Topal'da söylediği birbirinden güzel şarkılarla düğüne damga vurdu. Düğüne gelen konuklar  Burhan Topal'ın şarkıları doyasıya eğlenerek bol bol halaylar çektiler. 
Burak Aytaş’tan Teşekkür Mesajı 
Avukat Burak Aytaş   düğün sonrasında ise Sosyal Medya üzerinden bir teşekkür mesajı yayımladı. Aytaş gazetemize de düğünle alakalı bir tebrik mesajı gönderdi ve duygularını şöyle ifade etti. 
“12.08.2017 günü yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan programları olması sebebiyle katılamayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a,  yine bizi tebrik eden ve mutluklar dileyen ; Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe'ye, Kocaeli İl Meclis Üyesi Ayhan Naci Yılmaz abime, Gebze ve Darıca Belediye Başkanlarına, Gebze Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan abime, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun abime, Başkan Vekili Erkan Ayan abime, Hemşehri Dernekler Başkanı Zeki Gündüz amcama, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Çetinkaya kardeşime, Dernek Başkanlarına, Yıldıztekin Ailesine, Özoğuz İnş. Sahibi Harun Oğuz amcama, Avukat abilerime, kardeşlerime, Türkiye'nin birçok ilinden katılan saygıdeğer iş adamlarına, diriliş Ertuğrul oyuncusu Hanifi Koç abime, düğüne renk katan Burhan Topal abime ve daha sayamadığım nice kıymetli dostlarımıza katıldıklarından ötürü teşekkür ediyorum. “ 
Biz de; Tünaydın Gazetesi olarak Avukat Burak Aytaş   ve eşi Avukat Zülal Ürküt’e bir ömür boyunca mutluluklar diliyoruz. 

Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam