reklam
reklam

Bir diplomaya sığmayan hayaller

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 138453

İSTANBUL

Bir çok öğrencimizin tercih esnasında yaptıkları seçimler nedeniyle kayıt oldukları çok iyi bir üniversite bile olsa hayallerindeki bölüm belki de farklı. Yada okulun bitti ve bir meslek sahibi oldun ama yapmak istediğin başka bir meslek var ya da başka hayallerin var ve bu hayallerine kavuşmak için ikinci hatta üçüncü üniversite okumak isteyebilirsin. Bu tüm gençlerin hayali hatta orta yaşlı bizlerin bile gerilerde kalan hayalleri şimdilerde gerçek olabilecek. 
‘Aramıza Sınav Girmesin’ parolasıyla hareket eden ve Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından olan İstanbul Üniversitesi, AUZEF ile ikinci üniversite hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’ne (AUZEF) davet ediyor. Sınavsız – evraksız kayıt imkânı ve Türkiye’nin 45 noktasındaki sınav merkezleri sayesinde ikinci üniversite ile aranızdaki tüm engelleri kaldırıyor.Türkiye’nin neresinde olursa olsun, ikinci bir üniversite diploması almak isteyenler lisans başvurularını Tarih, Coğrafya, Felsefe, Sosyoloji, İşletme, İktisat programlarına; önlisans başvurularını ise Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Yönetimi, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Kültürel Miras ve Turizm, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Hizmetler, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programlarına kayıt yaptırabiliyor. Bu bölümlerden birini okumak isteyen üniversite öğrencisi ya da mezunları 11 Eylül – 6 Ekim 2017 tarihleri arasında http://auzef.istanbul.edu.tr/ adresinden AUZEF’e online olarak kayıt olabiliyor.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam