reklam
reklam

Gençler evlenir çocuklar sevinir

Eklenme Tarihi: 14 Ağustos 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 160334

İSTANBUL

Birbirlerine olan aşklarını ve sevgilerini, ‘’İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta’’ diye başlayan sözlerle bir ömür boyu birlikte olmaya söz vererek evliliklerini taçlandıran çiftlerimiz kendileri için en özel gün olan düğün günlerini hafızalarda yer edecek ve unutulmayacak bir şekilde tasarlamak isterler. Mutluluklarını yaşayacakları yuvalarının ve eşyaların seçimi, düğünün yapılacağı yerin ve çağırılacak davetlilerin organizasyonu, düğünde giyilecek kıyafetlerinin seçimi, gelin ile damadı hazırlayacak ve o gün peri masallarından çıkmışçasına onları süsleyecek kuaförlerin seçimi ve en önemlisi de bu özel günde yanlarında olmalarını isteyecekleri eş, dost ve arkadaşlarının davet edilerek duyurulacağı davetiyelerin seçimi ve hazırlığıdır.  Düğün hazırlıkları sırasında davetiye küçük bir detay gibi görünse de önemli bir yer tutuyor. Çiftin davetiye seçimleri, düğünün konseptine uygun olması düşünülür.  Düğünden 2-3 ay kadar önce  davetiyesinin siparişi verilmelidir. Davetiye basımı tamamlandıktan sonra davetiyelerin üzerine kaligrafla davetli isimleri yazılır ve davetiyeler şeffaf jelatinlere geçirilir. Tabii bu davetiyelerin klasik sunum şeklidir. Bazen davetiyeler farklı şekillerde de hazırlanabilmektedir. Örneğin şık bir kutuda, içinde hem davetiyesi hem düğün hatırasıyla beraber, çikolata veya bonbonlarla hazırlanabilir. Bazen gelin damat isimleri yazan şık kumaş ya da karton torbalarda, bazen özel yapım cam şişelerde, bazense özel dikilmiş keselerde veya zarflarda sonsuz sınırsız sunumlarla davetiyeler hazırlanmaktadır. 
Özel bir davetiye seçimi ve nikah ürünleri ile çocukların eğitimine destek olarak sizler mutlu olurken çocukları da sevindirmiş olursunuz.  
 Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Nikâh Ürünleri ile çocuklarımızın eğitimine destek olmaya davet ediyor. Bu özel gününüze hazırlanırken nikâh şekeri olarak konuklarınıza vereceğiniz armağanlar için siz de TEGV’i tercih ederek çocuklarımızın eğitimine destek olabilirsiniz.
Nikah ürünlerinizi TEGV’den alıp belki çok uzakta, hiç tanımadığınız yüzlerce çocuğun eğitimine destek olabilmek için; https://www.emagaza.tegv.org/ sitesini ziyaret edebilir ve dilerseniz e-mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Onların TEGV’e koşarken yaşadığı mutluluğa, gözlerindeki ışıltıya sizin mutluluğunuz eşlik etsin.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı:
 İlköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık on bin gönüllüsünün yardımıyla kuruluşundan bu yana 2 buçuk milyona yakın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam