reklam
reklam

Maltepe’de CHP, yarışı hızlandırdı

Eklenme Tarihi: 13 Ağustos 2017, Pazar - 22:00   Okunma Sayısı: 139702

İSTANBUL- Ekim ayında olağan ilce kongresine gidecek olan CHP Maltepe İlce Örgütü için secim yarışı da hızlandı. Adayların birer birer kendilerini tanıtmaya başladıkları bu secim yarışında ön plana çıkan isimler arasında CHP Maltepe İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Terazi Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Murat Barutçu da bulunmakta.
Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ve CHP Maltepe İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan açıklayan Terazi Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Murat Barutçu, gazetemize adaylığı ile alakalı şu açıklamalarda bulundu.
“Öncelikle size  ve gazeteniz çalışanlarına teşekkür eder;  bir gazeteci olarak ayrıca basın yaşamınızda başarılar dilerim. CHP  referandum sürecindeki tutumu ve Adalet yürüyüşündeki kapsayıcı ve kuşatıcı  öncelliğiyle ; “ Ülkenin bütün bileşenlerini yanına alarak”  demokratik bütün enstrümanları kullanarak, barışçıl haklı anayasadan kaynaklana gösteri yürüyüş yasasını demokratik normlara uygun gerçekleştirerek,  ‘Demokrasi alanlarını”  açıp; liyakat, adalet, eşitlik kavramları “ Hak –Adalet-Hukuk”  söylemleriyle kendi bünyesinde de  önemli bir dönüşüm yakaladı. Bu ruh bütün bileşenlerde bir umut oldu..  
Bu sinerjiyi daha yüksek alanlara çıkarmak  için CHP’nin içindeki bazı negatif oluşumların yerini daha pozitif kuşatıcı  bir dil  egemen olması gerektiğine inanıyorum. Maltepe’de yıllarca körler sağırlar kısır döngü içinde yapılan siyaset kazanımların dışında polarizasyon  olarak geri döndü.  Maltepe’de  “Partimizin Birileri “ hep belirleyici  faktör oldular. Ve küçük olsun ; bizim olsun anlayışı ile iktidardan öte kendi çıkar alanlarını güçlendirdiler. Bu yeni ruh  ise artık statükonun sonu geldi. Bende herkesi kuşatacak bir Maltepe ilçesi için  adaylığımı koydum.
İlke ve etik değerler manzumesi; bence Maltepe’de kazanacaktır. İlçe Başkanının; belediye ve diğer unsurlarla olan ilişkisi emir komuta yerine daha demokratik  ve Parti disipline uygun bir yönetin tarzında olması gerektiğine inanıyorum. Maltepe İlçemizdeki  olumsuzluklar karşı direnç gösterecek bir ekiple yönetime talibiz. Parti içi demokrasi örgüttün gücü şeffaflık bizim ilk öncelimiz olacaktır. İlçe Başkanı İlçeyi yönetecek liyakat sahibi, yönetimde bunun aynası olacaktır. Bizlerin tek gayesi  ise partimizi bir adım ileriye götürmek ve eylemlerimizle çalışmalarımızla  pilot  bir ilçe olmak .Ne kadar hümanist ve insancıl olunursa  karşılığının da   o derece olacağına inanıyorum.  Bizimle olun değişimi ve dönüşümü sizlerle yapalım. Devrimin Atatürk Türkiye’sinin taşıyıcıları kadınlarımız ve gençlerimizdir. Onlara da buradan selam olsun. Bu kongre değişimim fitilini ateşleyecektir.”

 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam