reklam
reklam

KidzMondo çocukları Pegasus ile uçacaklar

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 270121

İSTANBUL

Çocukların meslekleri deneyimleyerek öğrendiği öğrenirken eğlendiği Türkiye’nin ilk çocuk şehri Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan, mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş halini yansıtan çocukların eğlence&öğrence şehri KidzMondo, yaz mevsimine yeniliklerle başladı. Çocukların tüm gün kaliteli vakit geçirebilecekleri ve eğlenirken öğrenecekleri KidzMondo’da Pegasus Hava Yolları da yerini aldı.
Tüm çocuklar uçaklara meraklıdırlar, çocukların bu meraklarından yola çıkan KidzMondo, Pegasus Hava Yollarını Trump Alışveriş Merkezi’ne taşıdı.
Gerçek bir uçağın kokpitinin monte edildiği havaalanında çocuklar; Pegasus üniformaları giyerek birer havayolu çalışanı oluyor. Pilot olup uçak kullanmayı ya da kabin görevlisi olup yolculara servis sunmayı deneyimleyen çocuklar, havacılık sektörünü daha yakından tanıyor ve gökyüzünün tadını çıkarıyor.
Gerçek bir şehrin çocuk boyutlarındaki hali olan KidzMondo’nun 4 bin m2’lik alanı üzerinde havalimanına ek olarak astronomi birimi, dedektif birimi, dondurma fabrikası, modaevi, itfaiye istasyonu, süpermarket, banka gibi 40'tan fazla meslek ünitesi ve 53’den fazla rol bulunuyor. Çocuklar pilot olup uçak kullanıyor, doktor olup hasta tedavi ediyor, itfaiyeci olup yangın söndürüyor, dedektif olup gizli dosyaları çözüyor ve astronot olup Mars’a gidiyorlar.

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam