reklam
reklam

AK Parti Maltepe Gençlik, Kadın Ana Kademe mahalle başkanları toplantı yaptılar

Eklenme Tarihi: 7 Ağustos 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 125621

İSTANBUL

AK Parti’de gençler ve kadınlar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Gençlik, Kadın Ana Kademe Mahalle Başkanları yaptıkları toplantıda yapılan çalışmaların yanı sıra yapılacak çalışmaları da ele aldı. İlçe Gençlik-Kadın-Ana Kademe Mahalle Başkanları bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Gençler ve kadınlar önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmaları da konuştu. Toplantıda ‘Biz Birlikte Güçlüyüz’ mesajı verilerek ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edileceği vurgulandı. 
AK Parti Maltepe İlce Teşkilatından aldığımız bilgilere göre toplantıda 16 Nisan günkü Anayasa Değişikliğiyle ilgili referandumdaki sonuçların ardından rehavete kapılmadan çalışmalar çerçevesinde elde edilen veriler de yeni yol haritasının belirlenmesini sağlamış. Bu kapsamda teşkilatların düzenli bir şekilde toplanmaya devam edecekleri öğrenildi. 

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam