reklam
reklam

Milletimizin direnişi tarihe kahramanlık destanı olarak geçti'

Eklenme Tarihi: 5 Ağustos 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 141545

MUŞ-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muş'ta Devlet Su İşleri (DSİ) Tesisleri temel atma töreni ve orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım törenine katıldı. 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Eroğlu, Muşluların fahri hemşehrisi ilan edilmekten büyük gurur duyduğunu söyledi.

Fahri hemşehri olmanın kendisine ayrı bir sorumluluk yüklediğini bu nedenle kentin gelişmesi için daha çok gayret edeceğini vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

"16 Nisan'da Muş demokrasiye, birlik ve beraberliğine sahip çıktı. 15 Temmuz'da tarihimizin en alçak, en sinsice hazırlanmış alçak darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanlıktan dolayı Muş halkına teşekkür ederim. Sultan Alparslan'ın torunlarına da bu yakışır. Bu, Türkiye'yi Suriye'ye çevirme girişimiydi ama milletimiz kahramanlığıyla buna 'dur' dedi. Milletimizin direnişi sadece Türkiye'nin değil dünya tarihine bir kahramanlık destanı olarak geçti. Artık böyle bir darbe girişimine kimse rüyasında bile teşebbüs edemeyecek. Bizim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kimse bozamayacak."

"Muş yatırımlar için ideal bir yer"

Muş'un bir eylem planını hazırlayarak kentle ilgili planlarını ortaya koyması gerektiğine dikkati çeken Eroğlu, "Buradan bütün Türkiye ve dünyaya sesleniyorum. Muş yatırımlar için ideal bir yer, gelin. Yatırım yapmak için bölgeye gelen yatırımcıların önüne kırmızı halı sermek bizim boynumuzun borcu. Yatırımcıları buraya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.mlarla ilgili bilgiler verdi. 

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, Malazgirt'te telekonferansla ağaç dikim törenine katılarak, çiftçilere sertifika dağıttı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam