reklam
reklam

Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde Hastalar artık saatlerce tahlil beklemeyecekler

Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 151154

İSTANBUL

Kan veya idrar numunelerinde periyodik tabloda yer alan 50’den fazla elementi aynı anda ve çok düşük çözünme miktarlarında beş dakikada analiz edebilen cihaz hastanede yoğunluğu da büyük oranda düşürecek. Böylelikle  kan ve idrar tahlillerinde artık saatlerce bekleme tarihe karışacak .  
1992 yılının Ocak ayında bugünkü binasına taşınan  İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde çalışanların işyerinde çalışma şartlarına bağlı olarak oluşan bedensel ve ruhsal problemlerin tespit ve tedavisi yapılmakta. Hastane bünyesinde; meslek poliklinikleri, nöroloji, göz, göğüs hastalıkları, ortopedi, kulak- burun boğaz, dahiliye, çocuk, cildiye, genel cerrahi, enfeksiyon hastalıkları, diş ve psikiyatri polikliniği hizmet veriyor. Ayrıca yataklı tedavi hizmetleri, periyodik muayene, işyeri ortam ölçümü ve mobil sağlık hizmet birimi de İstanbul Meslek Hastalıkları hastanesi bünyesinde hizmet sunuluyor. 

Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam