reklam
reklam

İstanbullunun şiddetli yağmurla sınavı

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 125262

İSTANBUL

 Kadıköy-Tavşantepe metro hattında bulunan huzurevi durağında yağışın şiddetli olması nedeniyle insanlar dışarıya çıkamadılar Maltepe Huzur Evi Köprüsünde bulunan tünel sular içinde kaldı araçlar tünelin içinden geçemedi ve yoğun bir trafik oluştu. Karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşayan Maltepeliler kaldırımların arasından fışkıran sular nedeniyle duvarların üzerinde yürümek zorunda kaldı. 
Uzunçayır-Fikirtepe metrobüs durağı arasındaki reklam panosu yola uçtu neyse ki o esnada geçen bir araç olmaması ciddi bir olası kazayı engellemiş oldu. Kadıköy evlendirme dairesi mevkiinde Kurbağlıdere ıslah çalışmasının olması sebebiyle sokak ve yol komple sular altında kaldı. Pislikler ve atıklarla pis koku işyerlerine ve araçlara ciddi zararlar verdi. İş yerlerinin içleri su bastı kaldırımı taşan sular işyerlerine girdi.    
    Unkapanı köprü altı sular hattında kaldı araçlar su altında kaldı ve kullanılmaz hale geldi. Çıkışında otobüste sudan zarar görenler arasında. Unkapanı köprüsünde bir araç ve bir otobüs zarar gördü. Adeta havuz gibi olan yerde otobüsten inen yolcular tamamen ıslandı. Unkapanı da taksilerin hemen hemen çoğu Türk yolcularından çok Arap yolcularını aldılar. Kendi ülkemizde paramızla taksiye binemiyoruz. Dikkat ettim taksiciler hep yabancı müşterileri almaya gayret gösterdiler ve bizi es geçtiler. Yol kenarlarındaki şantiyelerin önündeki koruma panelleri uçtu. En korkuncu ise seyir halinde olan araçların camlarının şiddetli yağan dolu yüzünden kırılması olmuştur. Can kaybının az mal kaybının çok olduğu bu felakette İstanbul bir kez daha sınıfta kaldı ve sınavı geçemedi.  
 

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ , FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam