reklam
reklam

AKOM'dan İstanbul Anadolu yakası için şiddetli yağış uyarısı

Eklenme Tarihi: 28 Temmuz 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 170667

İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla ilçeleri için şiddetli yağış uyarısı yaptı.

Kentin Asya yakasındaki Kartal, Pendik, Adalar ve Tuzla'da şiddetli yağış beklendiği ve yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı AKOM ekiplerinin bölgelerde tedbir aldığı belirtildi.

Bu arada, İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak ve fırtınada oluşan hasarlar giderilmeye çalışılıyor.

Şiddetli yağış nedeniyle çöken Şişli Ermeni Mezarlığı'nın istinat duvarı, enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden yapılmaya başlandı.

Sağanak ve fırtına sonucu devrilen ağaçların kaldırılması, yol ve toplu taşıma alanlarında oluşan hasarların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince,Çengelköy'deki Çınaraltı Meydanı'nda bulunan tarihi çınarın kurtarılması için de çalışmalara başlandı. Ağaç vinçlerle kaldırılarak restore edilecek. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam