Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-ragbi-severlere-keyifli-anlar-yasatti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Ragbi severlere keyifli anlar yaşattı

Eklenme Tarihi: 27 Temmuz 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 146885

İSTANBUL

 Turnuva iki gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvada Türkiye ve yurt dışından 220 ragbi lig oyuncusu yer aldılar.  Yıllardır rugby oynayan oyuncuların yanı sıra, kendilerine deneyim kazandırmak ve rugbynin dost ve eğlenceli yüzü ile tanışmak isteyen yeni takımlar ve oyuncular da turnuvanın katılımcıları arasındaydı. Turnuvada yer alan rugby takımları plaj rugbysi oynayarak eğlendiler. 
15 erkek ve 6 kadın takımının katıldığı turnuvada, kıran kırana mücadeleler, büyük bir seyirci kitlesi önünde gerçekleşti. Geçen yılın erkekler klasman şampiyonu Kadıköy Bulls finalde İstanbul Ottomans’ı çok çekişmeli bir maç sonrası 1-0 yenerek bu yıl da kupayı aldı.
Kadınlarda ise geçen yılın şampiyonu Kadıköy Angus’u, 3-2 yenen Lübnan Temsilcisi Aconites takımı olağanüstü bir mücadelenin sonrası şampiyon olarak bu seneki turnuvayı aldı.
Ödül töreninde erkeklerde Kadıköy Bulls’un kupasını, sponsor olan Çamlıca Gazoz / DyDo adına Tadashi Sakashita verirken, kadınlarda ise Lübnan Takımı Aconites’in kupasını sponsorlardan Societe General’i temsil eden Fabien Couty ödülü takdim etti.
Türkiye’de, “Ragbi Lig” sporunu desteklemek ve geliştirmek adına kurulan olan Ragbi Lig Derneği, 2016 Aralık ayından itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa Ragbi Lig Federasyonu (RLEF) ve Uluslararası Ragbi Lig Federasyonu (RLIF) tarafından desteklenen Ragbi Lig Derneği, gösterdiği performans sonucunda RLEF ve RLIF tarafından da tanınıyor. Türkiye’de son yıllarda adından daha çok söz ettiren Ragbi Lig; uluslarası müsabakalarda da boy gösteriyor.Yetkililerden aldığımız bilgiye göre turnuvanın üçüncü senesinde (Uluslararası Plaj Ragbi Lig Turnuvası 2018’de)  de yenliklerin olacağını ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını öğrendik .  Uluslararası Plaj Ragbi Lig Turnuvası 2017’den sonra Ragbi Lig Derneği yılın geriye kalan bölümünde etkinliklere devam edecek. 

Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam