reklam
reklam

Çağlar Yıldırım yuvaya döndü

Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 200697

İSTANBUL

 Sezon öncesi hedefini 3. Lig olarak belirleyen ve Teknik Direktörlüğe Ergun Ortakçı’yı getiren Maltepespor gol sorununu eski oyuncusu Çağlar Yıldırım’la çözdü.
Maltepespor son olarak Anadolu Bağcılar formasını giyen Çağlar Yıldırım’ı kadrosuna katarak gol yollarındaki sıkıntısını çözdü. BAL Ligi takımlarından Maltepespor, 3. Lig parolasıyla hazırlandığı önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Daha önce Anadolu Bağcılar takımında profesyonel oynayan gol yollarının etkili ismi Çağlar Yıldırım’ı kadrosuna katarak gol sorununun çözümü için önemli bir avantaj sağladı.  Tesislerde yapılan imza törenine Başkan Cahit Durhan, Genel Sekreter Cem Karatepe, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nevzat Eren, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Garan  katılırken, törenden sonra konuşan golcü oyuncu Çağlar Yıldırım  ise ” Hedefi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum, bana güvenen başta Ergun Ortakçı hocama ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Artık gollerimi eskiden olduğu gibi Maltepespor’un başarısı için atacağım ” Diye konuştu. 
Konuyla ilgili olarak  Maltepespor’un Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nevzat Eren gazetemize şunları söyledi. “Şu aşamaya kadar 13 isimi yeni sezona hazırlık aşamasında  aldık ve bir çoğu da Ergun Ortakçı hocamızın  ve teknik ekibin görüşleri de alınarak kadromuza kattık .Ancak bu isimlerden birisi var ki; o  taraftarın gönlünde taht kuran, Maltepespor'un uzun bir zaman formasını giyen  bir efsanemiz  ve kaptanımız; Çağlar Yıldırım  yeniden yuvasına döndü. 

 

Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam