reklam
reklam

Galatasaray'da Mali Genel Kurul krizi

Eklenme Tarihi: 1 Aralık 2014, Pazartesi - 14:00   Okunma Sayısı: 212485

Borçlanma yetkisi ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki isteyecek olan yönetiminin, yetki verilmemesi durumunda istifa edeceği iddia edildi.

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, Riva arazisinin kullanımı konusunda yetki verilmeyince istifa etmiş ve seçim kararı almıştı. 25 Ekim'de yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen ve ilk yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Mali Kongre kararı alan yeni başkan Duygun Yarsuvat yönetimi, 6 Aralık’ta gerçekleşecek olan Mali Genel Kurul'da borçlanma ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki isteyecek. Ünal Aysal döneminde, yönetimin yetkileri dışında fazla harcama yaptığını belirten bir rapor hazırlandığı iddia edilen Yarsuvat yönetiminin, yetkinin verilmemesi durumunda istifa edeceği iddia ediliyor. Daha önceki açıklamalarında, "Mayıs ayına kadar geldim" ifadelerini kullanan Yarsuvat ve yönetiminin istifa etmesi durumunda Ocak ayında sarı-kırmızılıları seçim bekliyor. 

 
 
Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam