reklam
reklam

Geçmiş olsun Arzu Toker

Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 171656

İSTANBUL

Gazetemizde yer alan ve 17 Temmuz Günü  yayınlanan” Arzu Toker'den Topbaş’a hem teşekkür, hem de eleştiri” başlıklı haberden sonra Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker’e bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik ve muhtarlığa uğradık. Ancak; Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker’in evinde yangın çıktığını öğrendik.  Öğrendiğimize göre mutfakta çıkan yangın Toker ailesine korkulu anlar yaşatmış. Ocakta çıkan yangın kısa sürede büyümüş. Doğalgazı ve elektriği keserek yangına ilk müdahale yapılmış .
Şans eseri can kaybının yaşanmadığı yangında evde maddi hasar meydana geldi. Yaşanan talihsiz olayın ardından komşuları ve Maltepeli muhtarlar Toker’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ben de Altayçeşme Mahalle Muhtarımız Arzu Toker’e buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca; haber için çok teşekkür etti. Bu arada Arzu Toker’in yerine yanlışlıkla ilçemizin bir başka kadın muhtarı olan Çınar Mahallesi Muhtarı  Ayşen Möroy’un resmi konuldu. Hem Toker’den hem de; Möroy’dan özür diliyoruz. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam