reklam
reklam

Şahin Ayrım'dan gençlere çağrı: Gelin spor yapın

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 132129

İSTANBUL

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Ayrım’la  karşılaşma imkanı buldum. Yayınlanan haberlerden dolayı gazetemize teşekkür eden  Şahin Ayrım  hoca Maltepeli gençlerin  spora olan  ilgilerin yoğun olduğunu belirterek, Maltepe’de çok çeşitli branşlarda hizmet verdiklerini belirti ve kürek ve yelken sporu konusunda da kısa süre içinde kayıt almaya başlayacaklarını da  duyurdu.
“Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, söz verdiğimiz gibi  tüm branşların yüzde 90’lık kısmında hizmet vermeye devam ediyoruz” diyen Ayrım, sahil şehri olan Maltepe’de büyük bir eksikliği daha gidermeye hazırlandıklarını kaydetti. “10 kilometreye yakın kıyı şeridi olan Maltepe İlçemizde, yaptığımız görüşmeler neticesinde Su sporlarından Kürek ve Yelken branşlarında da en kısa zamanda  hizmet vereceğiz” diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayrım hoca , gençleri de ilgi alanlarına göre açılan kurslara katılmaya çağırdı. Şahin Ayrım, kendilerine destek veren İBB ve Maltepe Belediyelerine de  çok teşekkür etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün daha sonra basın mensuplarıyla paylaştığı kayıt listesi Maltepeli gençlerin nasıl spora ilgi gösterdiklerini gösteriyor. Bu listede Basketbol ve Bilek Güreşi en fazla kayıt alan dallar olarak ön plana çıkarken, Taekwondo, Tenis, Judo, Temel ve Ritmik Jimnastik, Okçuluk ve Futbolda kayıtın yoğun olduğu başka dallar olarak göze çarpıyor. 
İşte  Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün 1 Temmuz tarihi itibarıyla spor dalları kursları kayıt listesi 
Okçuluk: 120 kayıt
Temel ve Ritmik Jimnastik: 120 kayıt
Basketbol: 300 kayıt
Futbol: 100 kayıt
Bisiklet: 20 kayıt
Tenis: 150 kayıt
Bilek Güreşi: 250 kayıt
Masa Tenisi: 65 kayıt
Halter: 65 kayıt
Aikido: 60 kayıt
Judo: 150 kayıt
Taekwondo: 170 kayıt
Boks: 70 kayıt
Kickboks: 50 kayıt
Wushu: 80 kayıt
Engelli sporcular için Atış Poligonu: 65 kayıt

 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam