reklam
reklam

Afacan kankaların akvaryum maceraları

Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 154885


İSTANBUL

Bu gün size iki afacan kankanın haftasonu eğlencelerini anlatacağım. Bu afacanlar Berkay ve Arda kankalar. Berkay, benim kardeşimin oğlu, Arda ise kız kardeşimin bebeklikten beri bakıp büyüttüğü, bizim de Berkay’ımız gibi sahiplendiğimiz ve sevdiğimiz bizim evin çocuğu adeta. Doğduğu günden bu yana hep hayatımızda olan ve Berkay ile birlikte kardeşliği, arkadaşlığı tadan Arda, ayrıca benim de kankam olur. Çünkü iş çıkışlarımda akşamları bizde olduğu zamanlar onlarla çocuk olup koşturup oynadığım için küçüklüğünden beri beni yaşıtı gibi gören miniğim bana kankam der. Birlikte oynar çoşarız. Tüm çocukları çok severim ve onlarla birlikte iken vaktin nasıl geçtiğini anlamam bile.
Minik afacanlar birbirlerinden sadece okul vakitlerinde ayrılıyorlar eğer fırsat olsa 24 saat birlikte oyunlar oynayıp eğlenecekler. 
Kız kardeşim onları sinemaya, gezmeye ve değişik etkinliklere hep birlikte götürür. Çocuk dünyalarında onların mutlu olduğunu görmek bize de mutluluk veriyor. Minik afacanlar geçtiğimiz hafta sonu Emaar Square Mall’ı keşfe çıkmışlar. Emaar Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesini ziyaret etmişler. Dünyanın farklı noktalarından gelen 20 binden fazla su canlısı Emaar Square Mall’da gelen ziyaretçileri büyülüyor. Bizim afacanlarda akvaryumun içine girdiklerinde sağlarında, sollarında, tepelerinde bir sürü su canlısını görünce büyülenmiş gibi bakmaktan kendilerini alamadılar. 
Sizlerin de çocuklarınız ve sevdikleriniz ile ziyaret edebileceğiniz Emaar Square Mall, Türkiye’den ve dünyadan ziyaretçilere sıra dışı bir deneyim yaşatacak alışveriş, eğlence ve gastronomi destinasyonu olarak tasarlandı. Ülkemize ilk defa gelen lüks mağaza ve markalara ev sahipliği yapmanın yanı sıra; yeme-içme, eğlence ve modern kent yaşamındaki her türlü ihtiyaca cevap veren bir yaklaşım sunuyor. 28 Nisan 2017 tarihinde kapılarını açan Emaar Square Mall, yılda ortalama 25 milyon ziyaretçi hedefliyor.
Emaar Square Mall, her bütçe ve zevke uygun marka karmasını tek mekanda sunuyor. Açık ve kapalı alanda mağazaları bulunan merkez, Türkiye’ye ilk defa gelen lüks markaları ziyaretçileriyle buluşturuyor. Sosyalleşmek, dinlenmek, eğlenmek veya ailesiyle birlikte iyi vakit geçirmek isteyen herkes, aradığını Emaar Square Mall’da buluyor. Anadolu Yakası’nın ilk 4DX salonunu da barındıran 2 bin 400 koltuk kapasiteli çok katlı sinema, akvaryum ve su altı hayvanat bahçesi, seyir terası, eğlence alanları, 100’den fazla restoran ve kafe, geleneksel Türk pazarı ve moda merkeziyle, Emaar Square Mall, ziyaretçilerini adeta başka bir semte gelmiş gibi hissettiriyor.
Böylesine pis bir denizden çıkan balıklar ne kadar sağlıklı ve burada denize girmek ne kadar doğru idi? 
Bir an önce mesire alanlarında ve parklarda konaklayacak kişiler için bir genelge yayınlanıp bilgilendirme broşürleri ile en azından oldukları alanları temiz tutmaları ve çöplerine sahip çıkmaları ve çöp kutularına atmaları yeniden öğretilebilir. 
Ayrıca geçen sene duyduğum ‘yerlere izmarit ve çekirdek kabukları atanlara para cezası  uygulanacak’ haberlerinin bu yıl bir çok ilde sahillerde ve parklarda uygulanması en büyük dileğim.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam