reklam
reklam

15 Temmuz Destanı ve Şehitleri Anma Paneli

Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 147890

Panelin açılış konuşmasını yapan Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt “tasması okyanus ötesine uzanan kişilerin ortaya çıkardığı bu güç durumun karşında birlik olan toplum, bunun üstesinden gelmeyi başardı” dedi.

Ayrıca Niyazi Kurt’a “15 Temmuz’da haberi öğrendiğinizde ne yaptınız?” diye sorduğumuzda “Haberi duyar duymaz oturduğum ilçe olan Pendik’te meydanlara çıktık” açıklamasında bulundu.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 15 Temmuz Destanı ve Şehitleri Anma Paneli’nde, darbe girişiminin perde arkasında kalanlar ve FETÖ yapılanmasının gizli kalmış detayları ele alındı.

Adaleti Savunanlar ve Stratejik Araştırma Merkezi ASSAM ve Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen organizasyon Üsküdar Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

ASSAM Genel Başkan Yardımcısı ve Emekli Albay Ersan Ergür’ün moderatörlüğünü yaptığı panele, 22. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt ve Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt “tasması okyanus ötesine uzanan kişilerin ortaya çıkardığı bu güç durumun karşında birlik olan toplum, bunun üstesinden gelmeyi başardı” dedi. Ayrıca Niyazi Kurt’a “15 Temmuz’da haberi öğrendiğinizde ne yaptınız?” diye sorduğumuzda “Haberi duyar duymaz oturduğum ilçe olan Pendik’te meydanlara çıktık” açıklamasında bulundu.

Panelde ilk sözü alan Ersan Ergür, 15 Temmuz’un bir milletin ayaklarına vurulmak istenen prangadır diyerek 15 Temmuz’u organize edenlerin içimizde olduğunu vurguladı.

Ergür; “28 Şubat’ta 15 Temmuz’un temeli atıldı. Dindar ve muhafazakar subaylar fişlendi. 28 Şubat’ı yapanlar, 15 Temmuz’u da yapanlardır. Bizler olaylara bakış açımızı değiştirmezsek, medyanın bize pompaladıkları dışında bir şey anlayamayız.” dedi.

Panelist olarak söz alan Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt da Türk milletinin gelişmesinin Osmanlı’dan bu yana engellendiğine dikkat çekti.

Gülyurt; “Bu iş iman ve küfrün mücadelesidir. 1876’da İttihat ve Terakki’nin kurulmasıyla başlayan bir hadisedir. Türklerin hakimiyetini kırmak için yapılmıştır. O zihniyet, o zamandan bu zamana kadar geldi. Batı kendi içimizden birisiyle bizi vurmak istedi, kendi içimizden biriyle bölmek istedi. 45 yıllık bir hazırlığın neticesinde 17-25 Aralık ve sonrasında 15 Temmuz gerçekleşti. Bunu, bizim en kutsalımız olan dinimizi kullanarak yaptılar. Bizim gibileri de kullandılar. 15 Temmuz ile beraber ordu içindeki kirlerden temizlenmeye başladı. Asıl amaç Türk milletinin dirilişini engellemektir. Hoca kılığındaki bu kişi siyonistler, ABD ve Avrupa tarafından kullanıldı.” dedi.

15 Temmuz darbesini ekonomik açıdan değerlendiren Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka da ülkelerde darbe sonrası yaşanan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı.

Zelka; “Gelişmiş ülkelerin, gelişmişliklerini sürdürmek, ihtiyacından fazla ürettikleri malları satmak için pazar niteliğinde ülkelere ihtiyacı vardır. Dünya’daki toplan gelirim %25’ini alan ABD’nin her zaman pazar arayışı vardır. Pazar bulmak için bazı ülkelerde başa geçen liderleri destekler, ülkesini iyi yöneten liderleri de durdurur. Çünkü o liderler ülkesini pazar olmaktan çıkarır. Ülke içinde onlara bağlı olarak faaliyet gösteren gruplar sorunlar çıkarır ve darbeye uygun zemin yaratır. Bir bakarsın, darbe olmuştur ve onları istediği yönetim gelmiştir.” açıklamasını yaptı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam