reklam
reklam

Eğitime destek Kiraz Festivali’nden

Eklenme Tarihi: 9 Temmuz 2017, Pazar - 20:00   Okunma Sayısı: 216697

İSTANBUL- Çocuklar geleceğimizdir ve iyi eğitim almaları gerekmektedir. Yarının büyükleri olacak şimdinin miniklerinin hayatlarının başlarında iyi eğitim alarak geleceklerinin hazırlanması eğitime verilen destekle mümkündür. Her çocuğun iyi eğitim alma hakkı vardır. Bu bilinçle hareket eden ve geleceğe yapılacak en büyük yatırımın iyi eğitimli çocuklar olduğu bilinciyle hareket eden Acarlar Şirketler Topluluğu; Misbahçem’de yetiştirilip hasat edilen yaklaşık 1 ton kirazdan elde edilecek geliri geleneksel Kiraz Festivali ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İpek Kıraç Birimi’ne bağışlıyor. 
Çocuklara verilen eğitim doğrultusunda geleceklerini inşa edilmiş olur ve  güçlü olurlar. Geleceğimizi şekillendiren çocuklarımızı eğitimle güçlendirmek isteyen Acarlar Şirketler Topluluğu; geleneksel hale gelen Kiraz Festivali’nde bu yıl toplanan 1 ton kirazın satışından elde edilecek geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İpek Kıraç Öğrenim Birimi’ne bağışlamaya hazırlanıyor. 
Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Funda Acar’ın ev sahipliğinde Beykoz Cumhuriyetköyü Misbahçem’de düzenlenen Kiraz Festivali’ne; TEGV öğrencileri ve gönüllüleri başta olmak üzere iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı. 
Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan AcarBlu ve Coliseum’un da destek verdiği festivalde hasat edilen kirazlar Acarkent Coliseum’da satışa sunularak geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İpek Kıraç Öğrenim Birimi’ne bağışlanacak.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam