reklam
reklam

Dilaver Erk’in ruhuna Mevlid okutuldu

Eklenme Tarihi: 6 Temmuz 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 140992

İSTANBUL

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Zümrütevler’in sevilen simalarından olan   ve aynı zamanda Zümrütevlerspor’un Yönetim Kurulu üyesi Necim Açıkyol’un kayınpederi  de olan  Dilaver Erk’in  ruhuna mevlid okundu.
Zümrütevler mahallesindeki Halil İbrahim Camii’nde öğle namazının öncesinde okunan mevlid sonrası misafirlere yemek ikram edildi.
Mevlide kayınpederini kaybeden Necim Açıkyol ile babalarını yitiren Erk Ailesi , Zümrütevler mahalle muhtarı Serkan Aslan, Maltepe Bitlisliler Derneği ( MABDER) başkanı Veli Köse, Dilaver Ark’ın  akrabaları ile Ağrılı hemşerileri katıldılar.
Zümrütevlerspor Yönetim Kurulu üyesi Necim Açıkyol kayınpederinin mevlidine katılan tüm dostlarına teşekkür etti.
Biz de Son-An Gazetesi olarak  merhum Dilaver Erk’e Allah’tan rahmet;  eşine, yakınlarına, Nedim Açıkyol’a ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam