reklam
reklam

Doğa Koleji’nden çocuklara keyifli etkinlik

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 194897


İSTANBUL

Doğa Kolejleri;  kurulduğu 2002 yılından beri kalitelerini artırarak büyüme vizyonunu hayata geçirmek için hiç durmadan çalışmaya devam etmektedir. 2016 yılı itibariyle Türkiye genelinde 106 eğitim noktasına ulaşmışlardır . Hedefleri ayrıcalıklı eğitimini çok daha fazla kampüsle tüm Türkiye'ye ulaştırmak, güçlü ve Türkiye'nin geleceğini aydınlatacak bireyler yetiştirmek olan Doğa Kolejlerinin çevre dostu kampüslerinde öğrencilere mutlu, sosyal, güvenli bir ortam sunarken etkileyici mimarileri herkesin dikkatini çekmektedir. Ödüllü mimarlar tarafından tasarlanan sosyal alanları, eğitim sistemlerini yüksek standartlarda olan tüm kampüslerde öğrencilere sunmaktadırlar. 
 Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor diyen Doğa Kolejleri; hafta sonu minikler için Cevahir AVM’de güzel bir etkinlik düzenlediler. 
Minikler için ayrılan bölümde kurulan masalarda renkli kartlarla ve taşlarla zeka ve el becerileri için eğlenceli oyunlar oynadılar. Ayrıca etkinliğe katılan minikler için ünlü ressamların boyama kitapçığı hazırlanmış ve hediye olarak verildi. 
O gün cevahir AVM’yi birlikte gezmeye gittiğimiz arkadaşımın minik yeğeni Esat, o gün etkinliğe katılıp orada olan diğer minik arkadaşları ile keyifli zaman geçirdiler.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam