reklam
reklam

Hapkido Hapkido Türkiye Şampiyonası Adana'da yapıldı

Eklenme Tarihi: 21 Haziran 2017, Çarşamba - 16:00   Okunma Sayısı: 154385

Başbuğ Türkeş Kupası Hapkido Türkiye Şampiyonası 16-17-18 Haziran 2017 tarihleri arasında, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu THMAF, minikler, yıldızlar, ümitler, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde, Adana Sarıçam Asım Savaş Spor Kompleksi’nde yapıldı. Şampiyonaya 16 ilden ve İran’ dan 700 sporcu katılımı ile gerçekleşti.

Ulusal ve uluslararası ölçekte spor organizasyonlarına evsahipliği yaparak, Adana’nın tanıtımına katkı sunan Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Başbuğ Türkeş Kupası Hapkido Türkiye Şampiyonası’na da evsahpiliği yaptı.

Şampiyonanın açılış töreni Efendi Halil Ortaokulu Müdürü Aydın Kaynarpunar’ ın okuduğu Kur’an-Kerim tilavetiyle, okunan dualarla ve sayagı duruşu İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Şamiyonanın açılış konuşmasını Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu  DUMESF, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu THMAF Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak yaptı. Ilıcak yaptığı konuşmada, Başbuğ Türkeş Kupası Hapkido Türkiye Şampiyonasını Türkiyede bir ilk olan ,  Başbuğ Türkeş Kupası'nı  Adana’ da yapmaktan onur duyduklarını belirterek bu şampiyonanın ev sahibi olan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli Başkanı  Hüseyin Sözlü’ ye ve Spor Şube Müdürü ve DUMESF İl Temsilcisi Kadir Gül’e, Hapkido İl Temsilcisi Metin Ufuk’a ve Şampiyonaya katılan sporculara, antrenörlere, idareci, sporcu ailelerine ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu THMAF  üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Ilıcak, konuşmasında şampiyonaya katılan gençlere de tavsiyelerde bulundu.’ Spor yapmanın insanların beden ve ruh sağlığı için çok önemli olduğunu, spor yapan insanların kendileriyle ve hayatla barışık olduklarını, iş hayatlarında da başarılı olduklarını belirtti. Sporun Uyuşturucuya karşı en önemli önlemlerden biri olduğunu belirten Ilıcak, ‘Temiz Spor, Temiz Sporcu’ sloganımız olmalı dedi.

Şampiyonaya katılan tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür eden Ilıcak, ‘buraya spor yapmak için geldik doğal olarak kazanmak da var kaybetmek de ama önemli olan burada sevginin ve hoşgörünün hakim olmasıdır’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.’

Daha sonra söz alan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül yaptığı konuşmada,’ Büyükşehir Belediyesi olarak Başbuğ Türkeş Kupası Hapkido Türkiye Şampiyonasının Adanamızda yapılmasından mutlu olduklarını, Başkan Hüseyin Sözlü’ nün de selamlarını getirdiğini belirtti.

Bundan sonraki Hapkido Şampiyonalarında da Büyükşehir Belediyesi olarak spor camiasına ellerinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceklerini belirten Gül, şampiyonaya katılan tüm sporcu, antrenör, hakem ve seyircilere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Hapkido Türkiye Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediyesine ve   Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Hüseyin Sözlü’ ye ve Spor Şube Müdürü ve DUMESF İl Temsilcisi  Kadir Gül’e ve Hapkido İl Temsilcisi Metin Ufuk’a plaket takdim etti.

Müsabaka sonuçlarına göre dereceye giren sporculara madalya ve Onur Belgesi takdim edildi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam