Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-eyyubiye-belediyesi-bosna-hersekte-iftar-verdi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Eyyübiye Belediyesi Bosna Hersek'te iftar verdi

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 120520

LİVNO 

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçe Belediyesi, Bosna Hersek'te faaliyet gösterenİstanbul Eğitim ve Kültür Merkezi iş birliğiyle ülkenin güneybatısındaki Livnoşehrinde düzenlediği iftar programında 500 Bosna Hersekliyi bir araya getirdi.

Hadzi Ahmet Dukatar Camii önünde verilen iftara, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kütayha Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Halil Özcan ve Yahya Akman ile Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Şentop, yaptığı açıklamada, Livno ziyaretinin kendisi için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Saraybosna'ya nazaran Livno'ya gelmenin daha zor olduğunu belirten Şentop, "Ben ve milletvekili arkadaşlarım özellikle buraya gelmek istedik. Bu ziyaretimizin Livno'nun daha fazla ziyaret edilmesine vesile olacağını umuyoruz." dedi.

Ekinci de Livno'da iftar sevincini yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazanın paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Ekinci, "Ramazan ayında yalnızca kendi yaşadığımız yerlere, yakınlarımıza değil, ramazanın, Müslümanların, orucun olduğu yerlere ulaşıp sevinçlerini paylaşmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Yemeklerini paylaşan insanların duygularını da paylaştığını anlatan Ekinci, atalarının izlerini bıraktığı bu topraklarda kendilerini samimiyetle karşılayan insanlara karşı yakınlık hissettiğini belirtti.

"Programın şehrimizde düzenlenmesinden onur duyduk"

Livno İslam Meclisi Başimamı Dzevad Hadzic ise bunun Livno'da bugüne kadar düzenlenen en büyük iftar programı olduğunu bildirerek, etkinliğin Bosna Hersek'in en batısında bulunan Livno şehri sakinlerini son derece mutlu ettiğini kaydetti.

Eyyübiye Belediyesinin iftar programı için Livno'yu seçmesinden duydukları memnuniyeti belirten Hadzic, "Programın şehrimizde düzenlenmesinden onur duyduk. Bu akşam burada TBMM'den 5 milletvekilinin de bulunması, Türkiye'nin bizlere karşı duyduğu ilginin, sevginin göstergesidir." değerlendirmesini yaptı.

Hadzi Ahmet Dukatar Camii İmamı İsmail Mehtic, bu iftarın önemine işaret etti.

Mehtic, 500 kişinin katıldığı bu programın, unutulmuş olan Livno'ya dikkat çekeceğini umduğunu söyleyerek, "Bu iftar programı, farklı yerlerden insanların, ramazanın son günlerini birlikte geçirmeleri için iyi bir fırsat." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam