reklam
reklam

‘En İyinin En İyisi’ne “Gold Awards”

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 146326


İSTANBUL

Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul; 350 mağazasıyla ziyaretçilerine sunduğu binlerce marka, dünya mutfağı lezzetleriyle GUSTO MOİ, seçkin tiyatro eserlerinin sergilendiği ve birbirinden başarılı sanatçıların konserlerinin sanatseverle buluştuğu MOİ Sahne, uluslararası sergilere ev sahipliği yapan MOİ Sanat, Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPARK, Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi Cinetech’in yanında Anadolu Ateşi’yle yaptığı işbirliği ile AVM anlayışına değer kattı. Dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi’nin dans okullarını bünyesinde barındırarak yeni yeteneklerin yetişmesine destek olan Mall of İstanbul, aynı zamanda düzenli olarak Anadolu Ateşi’nin ve çocuk dansçılardan oluşan Anadolu Ateşi Kıvılcım’ın performanslarını da sanatseverle buluşturuyor. 
Mall of İstanbul, yaptığı birbirinden özel etkinlik ve çalışmalar ile  Uluslararası Alışveriş Merkezi Konseyi ICSC tarafından ‘En İyilerin En İyisi’ seçilmişti.  Mall of İstanbul, Anadolu Ateşi Dans Okulu projesi ile ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Mall of İstanbul, ICSC 2017 yılı Solal Awards’da B2B (İşletmeler Arası En İyi Pazarlama Uygulaması) kategorisinde en büyük ödül olan “Gold Awards” a layık görüldü. Dünya genelinde 2000’den fazla AVM’nin katılım gösterdiği Solal Awards’da tüm rakiplerini geride bırakan Mall of İstanbul, Anadolu Ateşi Dans Okulu projesi ile büyük ödülü almaya hak kazandı.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam