Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-farkliyiz-ama-esitiz-birlikte-daha-gucluyuz-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

“Farklıyız ama eşitiz birlikte daha güçlüyüz”

Eklenme Tarihi: 16 Haziran 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 135150

İSTANBUL

 III. Vala Gedik Ödülleri; İstanbul Gedik Üniversitesi uzun yıllar ülkemiz eğitimine önemli katkılarda bulunan Gedik Eğitim Vakfı tarafından 2010 yılında kurularak yüksek öğretim camiasına katılmıştır. Kurucusu Halil Kaya Gedik ve eşi Vala Gedik'in eğitime hizmet anlayışı İstanbul Gedik Üniversitesi’nin kuruluş misyonu olarak benimsenmiş ve özel gereksinimli kişilerin eğitimine büyük önem verilmiştir. Vala Gedik “Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı”nın kuruluşunda büyük rol oynayarak önce İstanbul’da, daha sonra Uşak’ta özel eğitim okulları ve çeşitli kademelerde okullar yaptırarak Türk halkına armağan etmiştir. 2014 yılında aramızdan ayrılan Vala Gedik anısına, 2015 yılından itibaren her yıl başarıları ile topluma rol model olan özel gereksinimli bireylerin ve bu bireylere yönelik başarılı hizmetler gerçekleştiren kişi ve kuruluşların ödüllendirildiği “Vala Gedik Ödül Töreni” düzenlenmektedir. Bu yıl 3. düzenlenenen ödül töreninde kategoriler; sporculuğun ötesinde, sosyal sorumluluk projesi, fark yaratan proje, sanat/sanat olayı, medya ve Vala Gedik Özel Ödülü olarak belirlenmiştir. Altı kategoride verilecek ödül sayısı ise15 dir.
Başarının ödüllendirilmesi ve takdir edilmesinin önemine inanan İstanbul Gedik Üniversitesi, spor, sanat, teknoloji gibi hayatın çok çeşitli alanlarında başarı elde etmiş özel insanların topluma örnek olacağı düşüncesindedir. Sadece başarılı olan özel kişilerin değil, hak temelli çalışmaları ile onların hayatlarını kolaylaştıran, önlerindeki engelleri kaldıran daha eğitimli, daha üretken olmalarını sağlayarak kendilerini gerçekleştirmeleri için gerekli ortamı sunan kişi ve kuruluşların da daha tanınır, bilinir olmasının önemine inanmaktadır.
Bu doğrultuda İstanbul Gedik Üniversitesi, engelli bireylerin topluma katılımına ve yaşam kalitelerinin arttırılmasına yönelik katkıda bulunan kişi ve kurumları 13 Haziran’da Four Seasons Bosphorus İstanbul Otel’de bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Vala Gedik Ödülleri gecesinde ödüllendirdi.
Ülkemize yararlı hizmetlerde bulunmayı ilke edinmiş bir toplum gönüllüsü Vala Gedik anısına düzenlenen “Vala Gedik Ödülleri”, 2015 yılından itibaren her yıl başarıları ile topluma rol model olan özel gereksinimli bireylerin ve bu bireylere yönelik başarılı hizmetler gerçekleştiren kişi ve kuruluşları ödüllendirmektedir.
“Farklıyız ama eşitiz, birlikte daha güçlüyüz” mottosu ile 2 bölüm olarak gerçekleştirilen ödül törenine iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Törende ev sahibi olarak konuşan İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik konuşmasında “Farklı yeteneklere sahip olan insanlar eşit koşullarda bir araya geldiklerinde, her birinin gücünden daha büyük bir güç ortaya çıkar. Biz bu sosyal sorumluluk düşüncesiyle hem İstanbul Gedik Üniversitesi hem de Gedik Holding olarak birlikteliğin yarattığı güce inanıyoruz.” dedi. Başarının önemine de değinen Hülya Gedik başarının her zaman ödüllendirilmesi gerektiğini belirterek Türkiye’de ve Yurtdışında önemli dereceler kazanan İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerini tebrik etti.
İstanbul Gedik Üniversitesi Vala Gedik Ödül Komisyonu tarafından her yıl verilen ödüller bu yıl 6 kategoride 15 ödül; sporculuğun ötesinde, sosyal sorumluluk projesi, fark yaratan proje, sanat/sanat olayı, medya ve Vala Gedik Özel Ödülü olarak belirlendi.
Gecede Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda hem İstanbul Gedik Üniversitesi’ni hem de ülkemizi temsil ederek önemli dereceler kazanmış öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi.

 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam