reklam
reklam

Bursa'da modifiye edilmiş bir araç yandı

Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2015, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 208331

BURSA

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, bir kişinin seyir halindeyken yangın çıktığını fark edip durdurduğu otomobili ile alevlerin sıçradığı 2 araç kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Özhan K. (27) modifiye ettirdiği 16 PC 010 plakalı otomobiliyle, Bursa-Ankara karayolunun geçtiği Duaçınarı Mahallesi metro istasyonu yakınlarında seyir halindeyken aracından alevler çıktığını gördü.

Özhan K., otomobilini yol kenarında durdurdu ancak alevler, park halindeki 2 araca da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zaman zaman patlamalara neden olan 3 araçtaki yangını söndürdü. Yangında, 3 araç da kullanılamaz hale geldi.

Araçların yanışını izledi, polis gelince de kaçmaya kalktı

Alkollü olduğu bildirilen Özhan K., yol kenarında diğer araçlarla otomobilinin yanmasını seyretti. Polisin olay yerine gelmesi üzerine kaçmaya çalışan Özhan K., kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan Özhan K, gazetecilerin "Neden kaçtın?" sorusunu, "Alkollüydüm, korktuğum için kaçtım" diye yanıtladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam