reklam
reklam

'Her zaman şehit yakınlarımızın, gazi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz'

Eklenme Tarihi: 8 Haziran 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 128918

ANKARA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Devlet ve millet olarak her zaman siz değerli şehit yakınlarımızın, gazi kardeşlerimizin yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Şehit yakınlarımız, vazife malulleri ve gazilerimiz için hükümet olarak bugüne kadar ne yapmamız gerekiyorsa, hiç tereddüt etmeden yerine getirdik ve yerine getirmeye de devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 15 Temmuz ve terörle mücadele gazileri onuruna verdiği iftara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran da katıldı.

Bakan Kaya, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da ve terörle mücadelede canı pahasına vatanı savunan kahraman gazilere şükranlarını sundu.

 "Her zaman her türlü desteği vermeye devam edeceğiz"

Kaya, şehit ve gazilerin gösterdikleri büyük fedakarlıklar karşısında kendilerinin yaptıklarının her zaman kifayetsiz olduğunu belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Devlet ve millet olarak her zaman siz değerli şehit yakınlarımızın, gazi kardeşlerimizin yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Şehit yakınlarımız, vazife malulleri ve gazilerimiz için hükümet olarak bugüne kadar ne yapmamız gerekiyorsa hiç tereddüt etmeden yerine getirdik ve yerine getirmeye de devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Şehit yakını ve gazilerimize, ekonomik ve sosyal desteklerimizi hiçbir maliyet hesabı yapmaksızın sürdüreceğiz. Bu devlet, kuşkusuz şehitlerimiz ve siz değerli gazilerimizin bizlere bıraktığı en büyük emanettir. Bu emaneti layıkıyla koruyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şehitlerimizin her damla kanı bağımsızlığımızın teminatıdır. Gazi milletimiz, 15 Temmuz ruhuyla istiklal ve istikbaline her zaman sahip çıkacaktır."

Bu vatanın şehit ve gazilerin, hürriyetinden asla taviz vermeyen ecdadın bıraktığı kutsal emanet olduğunu kaydeden Kaya, bu kutsal emaneti korumaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini bildirdi.

Vatan sevgisinin milletin imanının güçlü bir yansıması olduğunu belirten Kayan, "Vatan olmadan bir milletin inandığı, uğruna şehitler verdiği değerleriyle var olması mümkün değildir. Bu inançla kardeşlik hukukumuzu güçlendirmeye, bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam