reklam
reklam

Bursa'da orman yangını

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2015, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 131060

BURSA

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Gürle Dağı'nın Karanlıkdere bölgesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, ağaç diplerindeki kuru yaprakların tutuşmasıyla yayıldı.

Köylülerin durumu bildirmesi üzerine Orhangazi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangını söndürme çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler, bazı bölgelerde alevlere müdahale etmekte güçlük çekiyor. 

Çoğunlukla kayın ağacı bulunan bölgedeki yangına, Orhangazi'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerdeki orman işletme şefliklerinden de yangın söndürme ekipleri ve arazözler sevk edildi. 1275 metre rakımlı Gürle Dağı'nda, ekiplerin yangın yerine ulaşabilmesi için yol kenarına levhalar çakıldı.

Orhangazi Belediyesi itfaiyesi de su takviyesiyle yangını söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam