reklam
reklam

Gönlümüz bir soframız bir

Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2017, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 149083

İSTANBUL

Semt semt ve mahalle mahalle tüm halk birlik içinde iftar sofralarında buluşuyor. Böyle bir sofra da  İBB’nin, Altıntepe mahallesinde düzenlediği sokak iftarında kuruldu. AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya gelindi.
Gönül birliği ile yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen sokak iftarında  AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tek tek masaları gezip vatandaşları selamladı.
Ümit Çoban” Geleneksel hale gelen bu iftar sofralarımız bu yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da devam edecek”
Ramazanın kardeşlik, paylaşma, dayanışma, sabır, yardımlaşma, fakirleri gözeten rahmet ve ibadet ayı olduğunu kaydeden Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, İftar öncesi yaptığı konuşmasında; “Ramazan, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan bir ay. Geleneksel hale gelen bu iftar sofralarımız bu yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da devam edecektir. Her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükşehir Belediyemiz Maltepe’nin her mahallesinde iftar buluşmalarını organize ediyor. Bu organizasyonlarda, komşularımızla beraber aynı sofranın etrafında oturmak, muhabbet etmek, aynı lokmayı ve duyguyu paylaşmak ,nasibini ve fırsatını buluyoruz. Bu imkânı bizlere sağladığı için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş olmak üzere bütün ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” Diye konuştu.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam