reklam
reklam

Bingöl'de terör örgütüne ait 5 sığınak bulundu

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2015, Cuma - 18:00   Okunma Sayısı: 139854

BİNGÖL

Bingöl'de merkeze bağlı Ortaçanak ve Göltepesi bölgesinde bulunan sığınaklarda bir tabanca ile çok sayıda mühimmat, yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkeze bağlı Ortaçanak ve Göltepesi bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda, 5 sığınak tespit edildiği belirtildi.

Teröristlerin kullandığı değerlendirilen sığınaklarda bir tabanca, 287 tabanca mermisi, 19 uçaksavar mermisi ile çok sayıda mühimmat, yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildiği bildirilen açıklamada, güvenlik güçlerinin bölge halkının desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak için il genelinde terör örgütüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceği ifade edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam