reklam
reklam

FETÖ'nün kadın yapılanmasına operasyon: 40 gözaltı

Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 140526

İZMİR

İzmir merkezli 11 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütte "abla" olarak nitelenen 40 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi, örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik soruşturması kapsamında "İzmir il ablaları" oldukları tespit edilen 71 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah İzmir merkez, İstanbul, Ankara, Manisa, Aydın, Malatya, Osmaniye, Siirt, Tunceli, Eskişehir ve Isparta'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 40 zanlı yakalandı, 31 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Şüphelilerin, FETÖ/PDY'nin kadın yapılanması içinde yer aldıkları, İzmir'de sözde "il ablaları" olarak örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddia edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam