reklam
reklam

İstanbul'da 'ByLock' davası ikinci duruşması başladı

Eklenme Tarihi: 3 Mayıs 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 140460

İSTANBUL

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla haklarında dava açılan, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80'i tutuklu, 12'si firari 92 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları karşısında yapılan binadaki salonda görülen duruşmaya, 80 tutuklu sanık ve avukatları katıldı.

Duruşma, sanık ifadelerinin alınmasıyla sürüyor.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı gerekçesiyle aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80'i tutuklu, 12'si firari 92 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam