reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Kitabı olmayan okul okumayan çocuk kalmasın

Eklenme Tarihi: 3 Mayıs 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 148059


İSTANBUL

Öğretim ise bilgiye ulaşmasını ve bilgiyi sonsuza dek kazanmasını sağlamaktır. Eğitim ve öğretim hayatımız boyunca değerli öğretmenlerimiz bizlere kitapların önderliğinde kendi bilgilerini aktarmışlar ve eğitmişlerdir. Gelişmekte olan Türkiye’mizde hala kitap konusunda büyük eksiği olan eğitim kurumları mevcuttur. Yer yüzünde her öğrencinin eşit eğitim hakkı olmasına rağmen bazı sebeplerden dolayı bu haklarını çok fazla kullanamayan yada istediği kadar kitaba ulaşamayan öğrenciler bulunmaktadır. Bu durumda 
olan öğrencilerin de okuma hakkına ve kitaplara ulaşması konusunda başta belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverler devreye girmekte ve de kitap bağışlarında bulunmaktadırlar.  
Yeni nesillerin daha yüksek eğitim seviyesine ulaşması adına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile çalışan Şişli Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara gönderilmek üzere toplanan kitapları “Bağışlayacağınız her kitap Türkiye’nin dört bir yanındaki yeni sahipleri için mutluluk, geleceğimiz için umut olacak” sloganıyla 1 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında Kitap Bağış Kampanyası başlattı. 
Şişli Belediyesi’nin 1 Nisan’da başlattığı Kitap Bağış Kampanyası 30 Haziran’da son bulacak. Bu süre içerisinde bağışlanan her kitap Türkiye’deki ihtiyaç sahibi okullara gönderilmek üzere Fulya Ortaklar Caddesi Nejat Uygur Parkı önü, Şişli Cami Duvarı, Halaskargazi Caddesi tarafı, Valikonağı Caddesi Sanat Parkı önü, Şakayık Sokak Mıstık Parkı karşısı ve Cevahir AVM önünde bulunan  Kitap toplama konteynerlarında toplanıp ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek. Bağışçılar kitapları, Şişli’nin belirli noktalarında yer alan kitap toplama konteynerlarına bırakılabilecek ya da 0212 221 73 15 numaralı telefonu arayarak verecekleri adreslerden kitaplar alınacak.
Evlerimizde okuduğumuz ve kütüphanelerimizde başka bir okuyucuya hasret bekleyen kitaplar yada okulunu bitiren öğrencilerimizden kalan kitaplarımız vardır mutlaka. Elimizden geldiğince kitap ihtiyacı olan okullara ve de öğrencilere ulaştırarak onların da kitaplara ve bilgiye kavuşmalarına vesile olabiliriz.  
Sosyal belediyecilik anlayışı ile örnek çalışmalara ve kampanyalara imza atan Şişli Belediyesi’ni bu duyarlı davranışından dolayı kutlar, tüm çalışanlarına  ve bu kampanyada emeği geçen tüm bağışçılara teşekkürlerimi borç bilirim. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam