reklam
reklam

Karadenizliler kahvaltıda buluştu

Eklenme Tarihi: 2 Mayıs 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 132667

İSTANBUL

Geçtiğimiz Pazar günü Karadeniz Bölge Dernekleri buluşması gerçekleşti. Kahvaltı programında ilk olarak Karadenizliler cemiyetler kurucu başkanı Hüseyin Atılgan konuşma yaptı . Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Timuçin konuşarak ‘’Sayın  Meclis başkanımız soy adı gibi 15 Temmuz gecesi mecliste arkadaşları ile birlikte kahramanlığını tüm Dünyaya göstermişlerdir. diyerek sözlerine şöyle devam etti. ‘’2 Mayıs’ta Türkiye'de ilk defa Cumhurbaşkanımız partiye üye olacak. Bu Türkiye'de Partili bir başkan olacak. 2001 de Cumhurbaşkanımız hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok daha güçlü Türkiye ile yola devam edeceğiz.’’ 
Kahvaltıya katılan Ak Parti Milletvekili Ravza Kavakcı da konuşma yaparak; ‘’15 Temmuz gecesi kızımla birlikte meclisten haberler geldikçe şehit haberleri geldikçe kızım da gençlerle birlikte mücadele etmeyi öğrendi. 2 Mayıs 99 bizim için acı bir gündür. O zaman ki Cumhurbaşkanı ajan diye adlandırdığı Başbakan'ın haddini bildirin dediği acı bir gündür. 2015’de Türkiye Büyük Millet Meclisi ilk defa başı açık başı kapalı ilk defa eşit olarak yemin etti. Son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman konuşarak; Tüm Türkiye'nin günü hayırlı olsun, dünyanın öbür ucunda bir toplantıya katıldım Türkiye deyince herkes  hemen Recep Tayyip Erdoğan diyor ve soruyor. Böyle biri devlet başkanı olmuş bundan güzel bir şey yok. Kim istemiyor karşı çıkıyor Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, bunlar karşı çıkıp sakın anayasayı değiştirmeyin diyorlar. Bunlar bizi çok mu seviyor? Anlayın ki bunlar dost değil, onların istediği güçlü bir Türkiye değil. diye konuştu. Program Sinop Siyad Sancaktepe Şubesi Başkanı Ufuk Aydın Şirin, Yönetim Kurulu üyeleri ile  Boydef Başkanı Abdullah bey katıldılar. 

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam