reklam
reklam

Hama'da sivil savunma merkezine hava saldırısı

Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2017, Cumartesi - 20:00   Okunma Sayısı: 138750

HAMA/ANKARA

Suriye'nin orta kesimde yer alan Hama'nın kuzeyindeki Kafr Zeyta beldesinde sivil savunma merkezine düzenlenen hava saldırısında en az 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Hama'daki sivil savunma yetkililerinden Ahmed el Mikdad, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Rus uçağı olduğunu tahmin ettiğimiz bir savaş uçağı Hama'nın kuzeyindeki Kafr Zeyta beldesinde sivil savunma merkezine nüfuz edici bombayla saldırdı.'' dedi.

Saldırıda 3 sivil savunma görevlisinin yaşamını yitirdiğini, bazı görevlilerin de yaralandığını ifade eden Mikdad, ''Sivil savunma merkezine düzenlenen hava saldırısında merkezin tüm araçları hasar gördü. Merkez de kullanılmaz hale geldi.'' ifadesini kullandı.

Mikdad, saldırı sonucu sivil savunma ekipinden 5 çalışanın kayıp olduğunu ve akibetlerinden endişe ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam