reklam
reklam

En güzel hediyeyi hasta yatağında arkadaşlarından aldı

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2017, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 132813

BURSA

Bursa'nın Keles ilçesinde yatılı bölge okulunda eğitim gören 11 yaşındaki Yusuf Salı, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede, sınıf arkadaşlarının söylediği ve sosyal medyada paylaştığı sürpriz şarkıyla hem duygulandı hem de mutlu oldu.

Keles'teki Davut Zeki Akpınar Yatılı Okulu 5. sınıf öğrencisi Salı, ciğerlerinde su birikmesi nedeniyle götürüldüğü Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki 14 günlük tedavisinin ardından normal odaya alındı.

Odasında sınıf öğretmeni ve arkadaşlarının söylediği "Çok geçmiş olsun Yusuf, haydi gel aramıza, seni çok seviyoruz özledik seni kanka" sözlerinden oluşan şarkıyı sosyal paylaşım sitesinde izleyen öğrenci, hem duygulandı hem de hasta yatağında moral buldu.

Yusuf Salı ve annesi, sosyal paylaşım sitesinde dinledikleri şarkıyı, zorlu tedavi sürecinde birbirlerinin yüzlerine bakıp defalarca söyleyerek evlerine dönecekleri günü bekliyor.

 Sınıf arkadaşlarına en güzel hediye

Görüntüyü sosyal paylaşım sitesine ekleyen öğretmeni Gökhan Öztürk ise Yusuf'un çok efendi ve sevilen bir çocuk olduğunu söyledi.

Öztürk, "O gün dersteki konumuz ufak bir beste yapmaktı. Biz Yusuf'un eksikliğini her dakika hissediyorduk. Aklımıza böyle bir şey geldi ve hep birlikte söylediğimiz bir şarkıyı kendisine gönderdik. İnşallah en kısa zamanda aramıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam