reklam
reklam

Gece ve gündüz bayanların favorisi Polaris şıklığı

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 176408


 İSTANBUL

 Bahar geldi ve havalar iyice ısınmaya başladı. Kışın yorgunluğunu ve ağırlığını üzerimizden atmak için ve de yeniden canlana doğa gibi biz de canlanıp kendimizi doğaya bırakırız. Gün içinde iş hayatımızda ya da gezilerimizde rahatlıkla giyeceğimiz ayakkabılar seçeriz bunun yanında ayrıca gün sonunda özel davetlerde yada bir etkinliktegiyeceğimiz şık ayakkabılar tercihimizdir. Polaris, günlük yaşamında rahatlıktan ödün vermeyen aynı zamanda da günün her anı şıklığıyla dikkat çekmek isteyen kadınların kombinlerine eşlik etmeye devam ediyor. 
Polaris yeni sezon koleksiyonunda yer alan kare topuklu klasik ayakkabılar, kahverengi ve pastel renk tonlarıyla tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı olmaya aday… Farklı topuk boylarındaki ayakkabılar gündüzden geceye uzanan bir şıklık sunan Classic Line serisi, özel günlerde ve iş hayatında gözleri üstünde toplamak isteyen kadınlara hitap ediyor. 

Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam