reklam
reklam

Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden “Yaza Merhaba”

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 154992


 İSTANBUL

Maltepe Belediyesi Kubbealtı Restaurant’ta (İdealtepe )  ve 23 Nisan  günü gerçekleşen etkinlikte, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Canan Döner, Ömer Ekşioğlu ve Fatma Gökkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Hulisi Fero, Maltepe Belediyesi Meclis üyeleri Erdoğan Cemakan, Mehmet Ayvataş, Küçükyalı Mahalle Muhtarı Kadriye Necla Timur, İdealtepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Nazif Bel, Simdef Onursal Başkanı Hasan Solmaz ve eşi Fatma Solmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Maltepe Şubesi Başkanı Olcay Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Maltepe Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Maltepe Şubesi, Türk Anneler Derneği Kartal Şubesi, Maltepe Huzurevi’nin saygı değer sakinleri, Sivil toplum örgütleri  ile  Maltepe siyaset, iş ve spor dünyasından  çok sayıda isim katıldı.
Maltepelim Derneği Başkanı Evin Gençosmanoğlu’ndan teşekkür konuşması
Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Evin Gençosmanoğlu ise; yaptığı konuşmada ise tüm katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi.
“Maltepe Huzurevi’nin saygı değer sakinleri, çok sevgili ablalarımız, ağabeylerimiz, kıymetli misafirlerimiz, değerli dostlarımız,
Maltepe Belediyemizin destek ve katkılarıyla derneğimizce düzenlenen ’’Yaza Merhaba’’ kahvaltımıza hoş geldiniz hepinizi derneğimiz adına, sevgi ve saygılarımızla selamlıyorum.
Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyetimizin Temel değerleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak amacımız; Huzurevi sakinlerimizi hayatın içine katmak, onlarla sevgimizi paylaşmaktır.
Ömürlerinin büyük kısmını ülkelerine veya ailelerine hizmet etmekle geçirmiş bu değerli büyüklerimizin, hayatlarının ikinci baharında aktif olmalarını sağlayarak, güven duygularını kuvvetlendirmek, yaşama bağlanmalarını toplumdan sevgi, saygı görmelerine yardımcı  olmaktır.
Bilindiği gibi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı geçtiğimiz ay kutladık.
Yaşlılar Haftası münasebetiyle 29 Mart, 1 Nisan tarihleri arasında, derneğimiz ve Maltepe Huzurevi’nin müştereken TSKM’de düzenlemiş olduğu, Huzurevi sakinlerimizin el emeği göz nuru ile yarattıkları ürünler sergilendi. Bu sergi Maltepe halkımızın büyük ilgisini topladı.
Değerli misafirlerimiz, sözlerime son verirken yurdumuzun kurtarıcısı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği  Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımızı  coşkuyla kutluyorum,  diyerek 23 Nisan ” Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını “ kutladı.
Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Maltepe Belediyesine ve Yılmaz Esen’e teşekkür armağanları 
Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine her konuda da derneğe destek olan Maltepe Belediyesine, verdikleri destek için teşekkürleri sundular. Teşekkür armağanı Maltepe Belediye başkanına sunulmak üzere Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya’ya verildi. 
Her yıl ‘’Yaşlılara Saygı Haftasında’’ huzur evi sakinlerini, restoranına  davet ederek, ikramda bulunan  Yılmaz Esen’e de (Hacıoğlu Restoranları) Maltepelim Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına teşekkür plaketi sunuldu.  
Serhat/ Mustafa gitar-keman ikilisi ile Sezin Müzik Evinin değerli sanatçıları  etkinlikte sahne aldılar ve sevilen  şarkı türküleri konuklarla beraber seslendirdiler, Daha sonra herkesler; birlikte müzik eşliğinde oyun oynayıp eğlendiler.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam