reklam
reklam

İki değerli eser; Bedenin Şifa Kapıları ve Yaşamın Gizli Sözleşmesi

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 147142


İSTANBUL

-Bu iki kitap da Sevgili Ebru Demirhan hanımın kaleme aldığı iki değerli eser.
Kitaplarımızın ilki Bedenin Şifa Kapıları. Sevgili Ebru hanımı bu kitabı yazmaya iten sebebin biricik oğlunun yaşadığı sağlık sorunu neticesinde evladı için araştırmaya girdiğinde beden ve ruh ilişkisinin ve sağlıklı beden için şifa kaynaklarını araştırdığında edindiği derin ve değerli bilgilerin tüm insanlara faydalı olması adına bir kitapta toplamaya karar vermesi ile bizler de bu değerli bilgilere ulaşıp bedenin şifa kapılarını aralama ve şifaya ulaşma olanağı bulacağız. Yazarımızın ifadesiyle bu kitap, kendini tanıman, bedeninin mükemmelliğini görmen ve şifaya açılman için, fazla asit salgılayan miden ve taş üreten böbreğinle tanışman, omurganın bilgeliğinden faydalanman ve affetmeyi öğrenmen için, bedeninin içindeki her şeyi; duygularını, düşüncelerini, atalarından DNA ile aldığın tüm pozitif ve negatif mirasını bilmen için, hastalıkların dışsal değil içsel olduğunu, kendini hasta etme gücün kadar iyileştirme ve onarma gücün de bulunduğunu bilmen için, Henüz doğmayan çocuğun, ailenin tüm bireyleri, neden öldüğünü bilmediğin deden, kaza geçiren komşun, operasyona ihtiyaç duyan patronun, seni ilgilendiren ve ilgilendirmeyen herkes için ama en çok da senin için yazıldı.
İkinci kitabımız ise Yaşamın Gizli Sözleşmesi. İlk eseri kadar değerli ve kişinin kendini tanıması ve ruhunun derinliklerin keşfetmesi adına önemli ip uçları sunan bu eserde seçimlerimizin aklımızın değil, ruhumuzun işi, olduğunu söyleyen Demirhan, seçimlerimizi tanıyabilmek, affederek yüklerimizi iade edebilmek, atalarımızı onurlandırmak, sözün kıymetini kavrayabilmek, iyiliğin ve güzelliğin bizim için olduğunu bilmek ve hayatımızın hikâyesini güncellemek için bizleri seçimlerimizin kaynağına götürüyor. 
Önce bir anne sonrasında da bilgeliği ve yazıları ile bizlere ışık olmaya çalışan Sevgili Ebru Demirhan hanımın her iki kitabını aldım ve en kısa zamanda okuyup hatta kendisi ile tanışıp sizlerin de tanıması için özel bir haber hazırlayacağım. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam