reklam
reklam

Sarıyer'de zincirleme trafik kazası: 6 yaralı

Eklenme Tarihi: 17 Kasım 2015, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 126828

İSTANBUL

Sarıyer'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Maslak Köprülü Kavşağı yakınında Edirne yönünde seyreden Hami Coşkun'un kullandığı 18 AP 991 plakalı kamyona, 42 EZ 310 plakalı kamyon arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yolu ayıran bariyerleri aşarak karşı şeride geçen 18 AP 991 plakalı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde seyreden 34 JP 1887 plakalı kamyonet, 34 HR 1605 plakalı özel halk otobüsü ve 61 TK 574 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, kamyon ve kamyonet sürücüleri araçlarının içinde sıkışıp yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarılan yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kazada 6 kişi yaralandı.

İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, polis ekipleri emniyet şeridini açmak için çalışmalar yaptı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara yönünde kapandı. 

Kazaya karışan araçlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinç ve çekicilerle kaldırıldı.

Kaza yapan bir kamyondan yola dökülen sıvı deterjan da otoyol ekiplerince temizlendi. Çalışmaların ardından TEM Otoyolu yeniden trafiğe açıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam