reklam
reklam

Lice'deki terör operasyonu tamamlandı

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 134072

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Lice'nin güneyinde 19 Nisan saat 22.00'den itibaren başlatılan "Bayrak-48 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç Operasyonu"nu tamamlandı.

Bölgede bulunan köy ve mezralardaki 55 ev ve eklentisinde operasyon kapsamında arama yapıldı. Bir zanlı gözaltına alındı, 2 kişi ise Askerlik Kanunu uyarınca tebligat yapılarak serbest bırakıldı. Teröristlere ait bir barınak ve 2 sığınak kullanılamaz hale getirildi.

Operasyonda, M-16 piyade tüfeği, 3 şarjör, tabanca, 325 muhtelif fişek, silah üstü dürbün, 18 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeğine ait dipçik, 25 el telsizi, 3 güneş paneli, 25 bıçak, 4 sırt çantası, 15 takım terörist kıyafeti, çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ile 50 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Teröristlerce araziye tuzaklanmış 11 el yapımı patlayıcı düzeneği ile el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 20 tüp, 340 kilogram amonyum nitrat, 14'lü pil blogu, 50 metre kablo ve 95 pil yerinde imha edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam