reklam
reklam

Dünya Bankası Türkiye Direktörü değişti

Eklenme Tarihi: 14 Kasım 2015, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 134886

İSTANBUL

Dünya Bankası yetkililerinden alınan bilgiye göre, Martin Raiser, Dünya Bankası Türkiye Direktörlüğü görevini Johannes Zutt'a devretti.

Hollanda vatandaşı olan Zutt, Dünya Bankası'na 1999 yılında katıldı. 

Katıldığı yıldan bu yana çeşitli görevleri üstlenen Zutt, 2000-2006 yılları arasında Angola, Çin, Malavi, Moğolistan, Mozambik ve Zambiya'nın ülke program koordinatörlüğü görevlerini yürüttü.

Zutt, Mayıs 2013'te Bangladeş ve Nepal'in ülke direktörlüğün görevinde bulunmuş, Temmuz 2014'te bu ülkelere Butan eklemişti. Eylül 2015 tarihinde 1 Kasım 2015'ten itibaren geçerli olmak üzere Türkiye'nin Ülke Direktörü olarak atanan Zutt, Harvard Üniversitesi'nden hukuk lisans derecesine ve Oxford Üniversitesi'nden felsefe alanında doktora derecesine sahiptir.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam