reklam
reklam

English Home ile “Bahar Temizliği”

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 146990


İSTANBUL-

Nihayet soğuk kış günlerinden ılık bahar günlerine ulaştık. Ulaştık ama şimdi ayrı bir telaş sardı hepimizi. Huzurlu ve daha mutlu yaşamak için şüphesiz ki her evin en az yılda 1 kez derinlemesine temizlenmesi gerekir. Bunun içinde en uygun olan mevsim bahardır. Kışın soğuk ve kısa günlerinde çok sık fırsat bulamadığımız evimizin temizliğinin nasıl yapılacağı ve yoğun bahar temizliğinin altından nasıl çıkacağımızı düşünür olduk. İlk olarak hayli kirlenen camların temizlenmesi ve o pırıl pırıl parlayan görüntüsü ile içimizi ferahlatır. Güzelce temizlenmiş camlarımıza yine yıkanarak asılan ışıl ışıl tüllerimiz evimize renk katar. Bundan sonrası sistemli bir şekilde oda oda ve kısım kısım temizlik yapmak olmalıdır. Evimizi temizlerken aynı zamanda eski, kırık dökük ne kadar eşya yada giysi varsa onlardan kurtulmak hem evi hafifletir hem de ruhumuzu. 
Kışın pasını evimizden atmak ve yaza tazelenerek başlamak için gerekli bahar temizliğimizi yaptığımızda değmeyin keyfimize. Biz hanımlara bu temizliğimizin ardından eski ve yıpranmış eşyalarımızı yeni ve şık tasarımlı ürünlerle değiştirme fırsatı sunan English Home,
baharın enerjisini evimize taşıyarak yaza hazırlanmak için birbirinden özel tasarımlı “Bahar Temizliği” tema ürünleri ile yanı başımızda.
Merakla beklenilen ve her 2 haftada bir yenilenen English Home’un yeni teması “Bahar Temizliği” ile yaşam alanlarınızı yaza hazırlayın.

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam