reklam
reklam

MHP Maltepe Kadın Kolları Teşkilatı, Referandum için çalışıyor

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 171463

İSTANBUL-

“Evet” yazılı broşürleri ev ev ziyaret ederek desteklerini isteyen MHP Kadın Kolları Başkanlığı gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
MHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığı ve teşkilat mensubu kadınlar, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği oylaması için mahalle mahalle, ev ev dolaşmaya devam ederek, Referandumdan başarılı bir şekilde çıkabilmek için, var güçleri ile gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ettiler. Yapılan ortak açıklamada  ise 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumu için yapılan çalışmalara vurgu yapılarak şunlara yer verildi;
“MHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığı olarak dur durak bilmeden çalışıyoruz. Gittiğimiz mahallelerde neden “Evet” denilmesi gerektiğini vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Mahallelerimizde kapı kapı, ev ev dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi memnun ediyor. Referanduma az bir süre kaldığı için çalışmalarımıza hız verdik. Hedefimiz büyük, yolumuz uzun, kararımız Evet.” 
MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu  “Kapı Kapı Dolaşıyoruz.” 
MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu  ve  MHP Kadınlar Kolu Ekibi, gündüz saha çalışmaları yaparken, akşam ise ev ziyaretlerine devam ediyor. Mesut Kamburoğlu Gazetemize   verdiği demeçte şunları söyledi : “16 Nisan’da yapılacak referandumda halkımıza neden evet demeleri gerektiğini anlatıyoruz. Maltepe’den güçlü bir Evet çıkacak. 16 Nisan’a kadar sıkmadık el, dolaşmadık sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız . Yıllarca bu ülkede darbeleri gördük. Darbelere, karanlık günlere dur demek için, sağlam bir ekonomi ve güçlü bir Türkiye için, FETÖ’ya PKK’ya karşı durmak için ‘evet’ diyeceğiz. Yönetimde istikrar, sağlam ekonomi, Ortadoğu’da söz sahibi olacak bir Türkiye için biz’ de ‘evet’ diyoruz. Bugüne kadar çok şey gördük. 28 Şubat, çift başlı yönetimler, halkı umursamayan yöneticiler… Halk artık kendisine hizmet eden bir sistem istiyor. Tam bağımsız bir Türkiye için ‘evet’ diyoruz.” Diye konuşarak 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumu için niçin evet dediklerini ve Maltepe’deki çalışmalarını anlattı. 

 

Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam