reklam
reklam

Mehmetçik yaşlı vatandaşı sandığa kucağında götürdü

Eklenme Tarihi: 16 Nisan 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 133853

ERZURUM

Erzurum'un Karayazı ilçesindeki bir köyde oturan yürümekte güçlük çekenyaşlı bir vatandaşMehmetçik'in kucağında sandığa götürülerek oyunu kullanabildi.

İlçenin Göksu köyünde oturan yürüme güçlüğü çeken yaşlı kişi, kendisine destek olan bir Mehmetçik'in kucağında Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında vatandaşlık görevini yerine getirip oy kullanması için Göksu Ortaokulu'na götürüldü.

Yaşlı kişi, oyunu kullandıktan sonra yine Mehmetçik'in desteğinde evine bırakıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı, bu kişinin oy kullanması için Mehmetçik tarafından okula götürülmesiyle ilgili fotoğrafı resmi Twitter hesabından paylaştı.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan fotoğrafın üzerine "Jandarma her zaman her yerde, vatandaşın yardımına koşar. Erzurum'da oy kullanmaya gelen, yürümekte zorluk çeken amcamıza yardım ediyoruz." notu paylaşıldı.

Komutanlığın paylaşımı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve binlerce kişi tarafından da beğenilerek "retweet" yapıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam