reklam
reklam

"Kadın Varsa Hayat Var"

Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 141538

İSTANBUL

ÖNSİAD olarak organize edilen İSTFEST’17 Alışveriş Festivali’nin "Kadın Varsa Hayat Var" sloganıyla Tarihi Sirkeci Tren Garı'nda açılışını gerçekleştirdi. 
Açılışa katılan İstanbul Valimiz Vasip Şahin, İstanbul Milletvekilleri Dr. Hasan Sert ve Ekrem Erdem'e, İTO Başkanı İbrahim Çağlar'a, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve tüm emeği geçenlere ben de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  
İSTFEST 2017 Sirkeci Tren Garı'nda 12-15 Nisan tarihleri arasında açık kalacak.
 İstanbul Valisi Vasip Şahin açılışta yaptığı konuşmada "İSTFEST’17 gibi etkinlik ve festivaller halkımızın birlik ve beraberliğine önemli katkılar sağlıyor. El emeğine ve kadın gücüne değer veren ÖNSİAD’ı tüm halkımızı böylesine bir etkinlikte bir araya getirdiği için tebrik ediyorum" dedi.
İTO Başkanı İbrahim Çağlar ise, "Ekonomimizi canlı tutmanın en önemli yolu ticarettir. İSTFEST’17 de ekonomimizi canlandıracak önemli etkinliklerden biridir. Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliğin uzun yıllar devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 ÖNSİAD Başkanı Rasim Erdoğmuş yaptığı konuşmada, ‘’Bugünkü festivalimiz, girişimci iş kadınlarımızın ortaya çıkardığı bir festivaldir. Bu yaptığımız festivalle Türkiye'nin üzerindeki kara bulutları ekonomiye katkı sunarak dağıtacağız. Festivalimizin bir diğer projesi Down  Sendromlu çocuklarımıza ufakta olsa bir farkındalık, sosyal sorumluluk projesi kapsamında katkı sağlamak.’’ dedi.
Dört günlük festival programının açılış 12 Nisan Çarşamba saat 12:00'da gerçekleştirildi. 
 Festival boyunca yapılacak etkinlikler ise şöyle:   
 Sıcak satış
Sürpriz çekilişler : Kudüs-Umre-Balkan Turu- Kapadokya Gezisi 
Alişan Konseri 
Şükran Kaymak Söyleşisi 
 Hazal Aydın Söyleşisi 
 Nilüfer Kurt Söyleşisi 
 Karadeniz Halk Oyunları Gösterisi 
 Mehteran Takımı Konseri 
 Sıra Gecesi ve daha birçok sürprizin sizi beklediği festival 15 Nisan tarihine kadar Sirkeci Garı'nda. 

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam