reklam
reklam

Kirazlıtepe, tüm maçlarını kazanan tek takım

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2023, Perşembe - 17:59   Okunma Sayısı: 64293
Üsküdar temsilcisi Kirazlıtepe'nin U17 takımı, İstanbul U17/B Liginde ilk yarıyı grubunda gol yemeden ve tüm maçlarını kazanarak lider tamamladı.

İstanbul U17/B Ligi 31.grupta mücadele eden Üsküdar temsilcisi Kirazlıtepe, ilk yarının son maçında Ferahspor'u Dudullu'da oynanan maçta 6-0 mağlup etti. Teknik Sorumlu Yasin Torun'unun öğrencilerini farka taşıyan golleri; Yusuf Uygun, Talha Yıldız, Tolga Topaç, Cemil Muhammet Akay, Armağan Arda Atalar ve Kudret Enver Uygun kaydetti. Bu sezon U18 takımında da forma giyen Yusuf 11.golüne imza atmış oldu. Bu galibiyetle 7'de 7 yapan Kirazlıtepe, 21 puanla ilk sıradaki yerini de korudu. Oynadığı 7 maçta rakip filelere 21 gol gönderen Üsküdar temsilcisi, kalesinde hiç gol görmedi. Oynadıkları yedinci maçlarından da galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kirazlıtepespor Teknik sorumlusu Yasin Torun, ''Bir diğer Üsküdar ekibi Ferahspor karşısında maçın başlamasından itibaren futbol olarak çok ağır bastık. Maçın başından sonuna kadar çok üstün bir futbol sergiledik. Adeta tek kale oynayarak sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başardık.  Pendik Yenişehir ve Taçspor'u 1-0, Samandıra FK ve Bostanbı'yı 2-0, Vadispor'u 4-0 ve Beykoz'u 5-0 yendikten sonra, Ferahspor'u da 6-0 yenerek ilk yarıyı kayıpsız ve gol yemeden kapattık. Amacımız grubumuzu ilk sırada tamamlayarak gelecek sezon U18/A Ligine yükselmek'' diye konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam