reklam
reklam

Soylu: Terörün kökünü bitiremezsem bakanlık bana haram olsun

Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 131271


İSTANBUL-

 "Tarihi bir gün arifesindeyiz, çok sıkıntılar çekti bu millet, on yıllardır bu millette darbelerle ekonomik kaoslarla diz çöktürmek istediler. On yıllardır bu millettin yarınlarına umutla bakmasını istemediler. On yıllardır biz terörle anarşiyle terbiye etmek istediler. Ezan-ı Muhammedi’nin sesini  kısarak bizi terbiye etmek istediler. Bu ülkede bir annenin iki evladından birini sağcı, birini solcu diye ayırarak pusu kurdurarak bizi terbiye etmek istediler. 60 darbesiyle, 71 muhtırasıyla, 81 muhtırasıyla, 28 Şubat, sürecinde bizi terbiye etmek istediler. Menderes'i asarak, 8 ağaç yüzünden, helikopterlerle, tanklarla bu milletin üzerine bombalar atarak ölüm yağdırarak, bizi terbiye etmek istediler.16 Nisanı sadece bir kaç  anayasa değişikliği olarak düşünmeyin. Şunu açık ve net söyleye bilirim Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız, prangalarından kurtulan bir ülke olacak. Buradan söylüyorum Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatıyla, Başbakanımızın talimatıyla, hükümetimizin ,vekil arkadaşlarımızla top yekun terörle mücadele edeceğiz.
Bu memleketin büyümesini engel olan PKK terör örgütüne tek tek hesap sormazsak nağmertiz. Tam 6 ayda bin teröristi etkisiz hale getirdik, 25 yıldır inlerine girilmiyordu. Şimdi hepsini etkisiz hale getirdik. Bir anne yanıma geldi ve ‘’13 yaşındaki kızımı dağa kaçırdılar ne olur kızımı kurtarın’’ diye yalvardı. Kaçırılan kızları taciz ediyorlar, ailelerinin yanına dönülmeyecek hale getiriyorlar, eğer bir daha o kızlarımızı kaçırıp dağa getirirlerse iç işleri bakanlığı haram olsun bana haram olsun.’’dedi. 
Bu sözleri üzerine Bakan Süleyman Soylu, halktan büyük alkış aldı ve sözlerine şöyle devam etti. 
‘’Tarihi bir adıma MHP ile birlikte anlaşarak adım attık. MHP’li kardeşlerime çok teşekkür ediyoruz, selam olsun. Sözlerimin sonuna geliyorum ve son olarak şunları söylüyorum. ‘’Biz tam 300 yıldır 16 Nisanı bekliyoruz. Türkiye ilk defa yükselmek için bu fırsatı değerlendirmelidir. Güçlü, kuvvetli, sözü hakim Türkiye olsun.’’ Dedi.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam