reklam
reklam

Sağlık Bakanı Koca: Sancaktepe Şehir Hastanesi ve Sağlık Kampüsü'nün inşaatına başlandı

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2023, Cumartesi - 22:53   Okunma Sayısı: 44049
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un beşinci şehir hastanesi olarak planlanan Sancaktepe Şehir Hastanesi ve Sağlık Kampüsü'nün inşaatına başlanıldığını bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sancaktepe Şehir Hastanesi ve Sağlık Kampüsü'nün inşaatına başlandı. İstanbul'un 5. şehir hastanesi olarak planlanan Sancaktepe Şehir Hastanesi tamamlandığında 630 poliklinik ve 85 ameliyathane ile hizmet verecek. Yatak kapasitesi yaklaşık 4 bin. Kapalı alanı 637 bin 550 metrekare." bilgisini verdi.

Hastanenin sağlık kampüsünün, genel hastane, kadın doğum ve çocuk hastanesi, KVC hastanesi, onkoloji hastanesi, yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi ile 300 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon binasını içereceğini aktaran Koca, ayrıca kampüste İl Sağlık Müdürlüğünün yanı sıra, kongre merkezi, konferans salonu, klinik otel, lojmanlar ve kreşin de bulunacağını belirtti.

Koca, bunların şu anda verilebilecek bilgilerin bir kısmı olduğunu, diğer şehir hastanelerinde olduğu gibi fazlasının bulunduğunu kaydederek, hastane ve sağlık kampüsünün hayırlı olmasını diledi.

Sancaktepe'de "BAHAR" projesi hayata geçiriliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ayrıca, Bağımlı Hastalar için Rehabilitasyon Merkezi'nin (BAHAR) bir yenisinin yakında Sancaktepe'de olacağını, inşaatına da başlanıldığını duyurdu.

Koca, "Kısa adı olan BAHAR'la bilinen proje, bu yeni merkezinde bağımlılıkla mücadele eden bireylere uzmanlar ve özel imkanlarla destek verecek. Şimdiden hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam